Головна » 2019 » Январь » 24 » ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ 2019
20:41
ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ 2019

22-23 січня 2019 р. завершили роботу Державні екзаменаційні комісії із захисту магістерських кваліфікаційних робіт студентами за спеціальніостями "Прикладна механіка" та "Галузеве машинобудування". До захисту було представлено 24 магістерські роботи.

 

 

 

 

 

 

 

Якісна та методична робота магістрантів та їхніх наукових керівників дозволила отримати ґрунтовні результати досліджень, які були добре аргументовані та цікаво презентовані.

 

 

 

 

 

 

 

Усі магістерські роботи були захищені на позитивні оцінки та свідчать про якісну підготовку здобувачів. Членами державної екзаменаційної комісії відмічено, що магістерські роботи виконані на високому технічному рівні, а студенти демонструють вміння застосовувати набуті в академії теоретичні знання та навички для вирішення завдань, творчо підходити до вирішення проблем і наполегливо працювати для досягнення поставлених цілей.

 

 

 

 

 

 

 

Пройдено останній етап навчання і успішно подолано самий складний бар'єр. Підведений підсумок багаторічного навчання в академії. І ось тепер перед нами гордо постали дипломовані фахівці у своїй галузі.

Вітаємо наших магістрів із завершенням ще одного етапу їхнього професійного становлення!Бажаємо їм нових звершень і досягнень, нових цікавих проектів, нових можливостей, професійного визнання та особистісного розвитку!

Більше фото у нашій групі у Facebook

Переглядів: 411 | Додав: Dark | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar